Tilpassede kurser og uddannelser

Står du med et specifikt ønske om et tilpasset kursus for din virksomhed eller myndighed, vil vi rigtig gerne tilbyde at levere et skræddersyet kursus, som specifikt opfylder jeres læringsmål, kompetenceønsker og konkrete  udfordringer.

Du kan mere eller mindre få det præcis som du ønsker – så længe det handler om facilitering

Alle vores kurser og uddannelser kan tilpasses dine behov

Står du med et konkret ønske til, hvad du særligt gerne vil kompetenceopbygge i din organisation, er alle vores kurser og uddannelser tilgængelige som virksomheds- og myndighedsspecifikke kurser og uddannelser. Det vil sige, at de kan afholdes hos jer, med jeres ledere/medarbejdere, tilpasset med cases/situationer fra præcis jeres hverdag.

Fordele ved virksomhedstilpassede kurser og uddannelser

Den oplagte fordel er, at kurset tilpasses, enten indholdsmæssigt (emnerne) eller kontekstmæssigt (de cases/øvelser der arbejdes på). Begge dele giver deltagerne en optimal relevans af kurset, og letter den konkrete anvendelse af det lærte i organisationen efter kurset.

Ud over at være en effektiv og intensiv måde at lære på, er der afledte fordele af at samle et team eller medarbejdere fra forskellige dele af organisationen, så de netværker og deler viden undervejs på kurset, mens de opbygger deres faciliteringsfærdigheder.

En anden væsentlig fordel ved et virksomhedsspecifikt kursus er, at alle får samme værktøjskasse, samme forståelsesramme for facilitering, og kan hjælpe hinanden med at facilitere, give værdifuld feedback og dele viden om facilitering i organisationen.

Alle kurser og uddannelser kan tilpasses efter dine ønsker

Alle vores kurser og uddannelser er modulopbyggede, og på tilpassede kurser kan du frit vælge og sammensætte præcis de moduler du specifikt ønsker at netop dit kursus skal indeholde for optimalt at nå de kompetencemål du har for kurset.

Ønsker du en ½ dags faciliteringstræning til dit team, f.eks. specifikt i håndtering af vanskelige situationer, så har vi det klar til dig.

Ønsker du f.eks. et 4 dages faciliteringsforløb med specifikke læringsmål, så sammensætter vi det til dig, med udgangspunkt i de mange kurser og moduler vi allerede har.

Eksempler på moduler, du frit kan sammensætte og kombinere på virksomhedsspecifikke kurser og uddannelser

 • Rolleklarhed om facilitatorrollen i workshops og møder
 • Struktureret forberedelse og workshop design
 • Facilitering af virtuelle workshops
 • Facilitering af virtuelle møder
 • Håndtering af vanskelige situationer, og forståelse for hvorfor adfærden opstår
 • Facilitering af kreativitet og idegenerering
 • Facilitering af effektive og ansvarlige beslutningsprocesser
 • Involvering og engagement
 • Etablering og opretholdelse af et trygt samarbejdsklima
 • Visuel/grafisk facilitering
 • Dine egne casestories osv. osv.

Du behøver ikke tilpasse et kursus, de fungerer perfekt som de er

Selv om du kan tilpasse kurserne frit, vælger mange at beholde dem præcis som de er. Vores kurser er udviklet gennem mere end 20 år, og gennem træning af mere end 8.500 facilitatorer. Så kurserne er virkelig gode, effektive, lærerige og konkrete – præcis som de er.

Alle vores kurser og uddannelser opdateres kontinuerligt, så de altid er relevante og passer optimalt til den virkelighed, de lærte  faciliteringsfærdigheder skal bruges i.

Står du med 6-8 eller flere deltagere, er det billigere at gennemføre et kursus internt, end at købe pladser til alle deltagerne på vores åbne forløb.

Det starter med en mail eller et telefonopkald
– og følges op af et eller flere planlægningsmøder

Alle virksomhedstilpassede kurser er forskellige. Typisk starter kommunikationen med en mail eller et telefonopkald, for at afklare de helt overordnede rammer og læringsmål.

Herefter følger et eller flere planlægningsmøder, fysisk eller virtuelt, hvor de præcise læringsmål samt ønsker og krav til kurset fastlægges, herunder deltagerantal, eksisterende erfaringsniveau, sted og ønskede datoer.

Hvis der ønskes et specifikt kursus, sammensat efter moduler I selv har valgt, sikerer vi at forudsætningerne for modulerne er tilstede, og at de sammensættes på en logisk og læringsmæssig optimal måde.

Kontakt Peter direkte, for at høre om dine muligheder for et virksomhedstilpasset kursus eller uddannelse.

Peter Grumstrup - Certified Professional Facilitator & Certified Trainer

Peter Grumstrup
Certified Professional Facilitator & Certified Trainer

Mail: info@facilitators.dk

Mobil: 61263008

Udvalgte kunder

Du er i trygge og kompetente hænder i samarbejdet med os.

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med mange myndigheder, virksomheder og NGO'er gennem årene. Nedenfor er et udvalg af vores kunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi har trænet og uddannet facilitatorer i mere end 20 år, og har uddannet mere end 8.500 facilitatorer

Alle kurser, uddannelser og workshops kan leveres på dansk eller engelsk og kan gennemføres fysisk eller virtuelt

Vi holder kurser og certificeringsuddannelser i København og i Aarhus

Læs mere om dine mange muligheder nedenfor

Faciliteringskurser og uddannelser

Certificeret Facilitator Uddannelse
Kursus i Værdiskabende Facilitering
Kursus i Grafisk Facilitering

Lær kunsten at facilitere professionel resultatskabelse med ro, overblik og overskud. Lær at skabe rammerne for optimalt samarbejde, hvor du involverer og engagerer deltagerne, håndterer vanskelige situationer og sikrer et højkvalitets resultat, som alle deltagerne forstår, bakker op bag og tager ejerskab for.

 

Tilpassede kurser og uddannelser

Står du med et specifikt ønske om et tilpasset kursus eller uddannelse for din virksomhed eller myndighed, vil vi rigtig gerne levere et skræddersyet kursus, som specifikt opfylder jeres læringsmål, kompetenceønsker og konkrete udfordringer.

Mange virksomheder og myndigheder bruger dette som en fast del af deres kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere.

 

Gratis minikursus i facilitering, online

Oplev vores gratis 1½-times online minikursus i værdiskabende facilitering.

Minikurset består af 4 korte videoer af cirka 20 minutters varighed hver. Du kan frit se videoerne, så mange gange du har lyst til.

Du lærer om facilitering, får et par brugbare værktøjer og får mulighed for opleve hvordan en professionel facilitator arbejder med rammeværk, modeller og forståelsesrammer, til at skabe klarhed, fremdrift og værdiskabelse når der faciliteres.

 

Lej en professionel facilitator

Lad os planlægge, designe og facilitere din næste vigtige workshop, seminar eller konference.

Så kan du koncentere dig om at deltage og bidrage, mens vi sørger for rammerne, fremdrift, involvering, engagement, god stemning og fantastiske resultater.

 

Workshop koncepter, lige til at bruge

Få fordel af de mange workshops, vi allerede har afholdt.

Når vi har afholdt workshop gentagne gange, videreudvikler vi den til et genbrugeligt koncept, dvs. en færdig pakke, som nemt kan tilpasses til dine præcise behov.

Det betyder, at du kan spare meget tid, når grovstrukturen ligger klar og workshoppen er gennemprøvet allerede. Den skal blot tilrettes til dine specifikke ønsker og behov.

 

Kontakt os for personlig samtale

Vi håber at du fandt det du kom for på vores hjemmeside.

Måske har du yderligere spørgsmål, eller ønsker at afklare noget i forhold til workshops, kurser eller uddannelse.

Vi vil rigtig gerne tale med dig, og du inviteres til at kontakte os, enten på mail eller telefon. Vi kan også aftale et online møde på Teams eller Zoom.